Cookie- og privatlivspolitik


Cookie- og privatlivspolitik pr. 01-04-2018

Websitets brug af cookies

Dette website anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, der anvendesmens du handler i butikken
  • Trafikmåling, så vi ved hvordan vores kunder benytter vores butik

Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:
NextBuy
Blåkjærsvej 10
7000 Fredericia
Email: kundeservice@4ushop.dk

Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og optimere shopping oplevelsen. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Så lang tid opbevares cookies
Sessions cookies slettes så snart købet i butikken afsluttes - alternativt når browseren lukkes. Sessions cookies har en levetid på 60 minutter.
Almindelige cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 

Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at benytte cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.
Ved sletning eller blokering af cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over hvordan vores butik benyttes.
Sessions cookies anvendes til at styre forbindelsen mellem kunden og indkøbskurven

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. 

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Personoplysninger:
Brug af personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller foretager køb via websitet. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer og e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

E-mail benyttes til fremsendelse af ordrebekræftelse og andre ordre relateret beskeder f.eks. leveringsstatus, ved problemer med betalingen, udsolgte produkter o.lign. Navn, adresse, postnummer og by benyttes til fremsendelse af din bestilling med den valgte speditør samt til udfærdigelse af faktura på købet.
Telefonnummer og e-mail benyttes til fremsendelse af leveringsstatus og pakke afhentningsbeskeder som er nødvendige for at kunne afhente pakken

Beskyttelse af personoplysninger
Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Personlige oplysninger lagres i datamiljøer med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Regnskabsbilag med personoplysninger opbevares efter de til enhver tid gældende skatteregler.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kundeservice@4ushop.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.